Citroën DS3 Cabrio

Citroën DS3 Cabrio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy hírlik, kabrióként is bemutatkozhat a Citroën sportos, prémium kisautója, a DS3. Hivatalos tervek még nincsenek, de a Photoshop guruk fantáziája már beindult.

A képeken látható autó nem egy hivatalos Citroën közlemény része, csupán ötletszinten vázolja, hogy van fantázia a DS3 nyitottá varázsolásában. Az autóval kapcsolatban az a hír járja, a franciák szeretnének konkurenciát állítani a MINI Cabrio és a Fiat 500C modelleknek, és ehhez a DS3 kitűnő alapokat szolgáltat. Konkrét műszaki információk még nincsenek, de látván a grafikai megoldással szemléltetett autót, akár reálisnak is tűnhet a pletyka, miszerint 2013-ban a szalonokban lehet a típus. Olyan dologról is hallani, hogy a klasszikus, teljesen nyitható tető helyett a Fiat 500C sajátos, a tetőíveket megtartó konstrukcióját másolná le a Citroën, és így merevebb maradhatna a karosszéria, ami elsődleges szempont egy sportos, mozgékony autónál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?