Clarkson nélkül nincs Top Gear

Hammond és May egy vagyonról mondott le, Clarkson nélkül nem csinálnak műsort

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Richard Hammond és James May egy 4 millió fontos ajánlatra mondott nemet, Jeremy Clarkson nélkül nem folytatják a Top Gear sorozatot.


Folytatódik a Jeremy Clarkson elbocsátásával kezdődött Top Gear saga. Miként az ismert, a műsorvezető egy nehéz forgatási nap után (ami persze nem mentség) megütötte a producert, Oisin Tymont. Most viszont az a hír, hogy Clarkson két társa, Richard Hammond és James May a BBC 4 millió fontos, azaz több mint 1,7 milliárd forintos ajánlatát utasította vissza. Ezért az összegért két évig kellett volna a csatornánál maradniuk, s készíteniük Clarkson nélkül a népszerű Top Geart.
Hirdetés
A Top Gear azonban Clarkson nélkül nem folytatódhat, lesz ugyan még két adás, amelyet részint menesztése előtt forgattak, részint épp a múlt héten fejeztek be Hammond és May részvételével néhány stúdiófelvétellel, de a trió már új terveket szövöget. Több másik adó, az ITV és a Netflix is érdeklődött irántuk, s utóbbi csatornán állítólag "House of cars", azaz az autók otthona címmel új adást indíthatnak. Az új műsorról egyelőre csak annyit tudni, hogy legalább annyira forradalmi lesz, mint egykor a Top Gear volt, s a műsorvezetőknek teljes szabadsága lesz benne, amivel persze a BBC visszautasított ajánlatánál is több pénzt kereshetnek.
Bár a BBC tarsolyában van még vetítetlen Top Gear évad, az adó vezetése bizonyára bajban lesz, hogy miként pótolja Clarksonékat, főként, hogy időközben ők is megjelenhetnek a konkurenciánál új műsorukkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?