Colide Sprint – így hangozhat a legújabb Lego-autó neve!

A Colide Sprint elsőre talán kicsit furcsán néz ki. De nézzük meg közelebbről, mielőtt ítélkeznénk!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hihetetlen jó ötlet hogy a Legónak van egy olyan weboldala, melyre akár még én is beküldhetnék egy általam épített művet. Ráadásu,l ha elég támogatást kapna, akkor akár gyártásba is kerülhetne! Így akár te is támogathatod a Colide Sprint Lego-sportautó

Modern világunknak sok előnye van, mint például a fent említett weboldal, melyet a Lego hozott létre. Mint ahogy már írtam, itt magánembereknek kapnak "lehetőséget", hogy akár a gyártásig is eljusson a művük. Tényleg érdemes szemezgetni rajta, mivel meglepően sok "pályamű" van fent. Többek között autók széles választéka, az M1-es BMW-től kezdve Lamborghinin át egészen a 601-es Trabantig tényleg minden (is) van, gyönyörű kidolgozottsággal.
Hirdetés

Az igazság az, hogy érzelmileg érintett vagyok a dologban, mivel az én asztalomon is áll egy F40-es Lego Ferrari. Habár még erősen fiatal vagyok, mégis úgy gondolom, hogy a Lego az egyike az olyan játékoknak, melyekből szinte lehetetlen kinőni. Az oldal működése is érdekes, mivel szinte teljes mértékben a közösségen alapul. Amennyiben valaki regisztrált felhasználó, akkor tud egy-egy művet támogatni. Egy kreáció pedig akkor kap kifejezetten nagy figyelmet, ha a 10.000 támogatást is meghaladja, amire pontosan 2 év 2 hónapja van. A Colide Sprint-et már csaknem 800 ember támogatta.

No de mi is a Colide Sprint pontosan? A Colide Sprint egy Lego szupersportautó koncepció, melyet Vibor Cabor alkotott. Első ránézésre egy középmotoros, kétüléses, vérbeli sportkocsi. Ám a motorházfedél alatt rejlik két akkumulátor is, melyek, ha felnyitjuk a motorháztetőt, még világítást is adnak. Sőt még töltő is jár hozzájuk! És ez még csak a kezdet, mivel tele van további ilyen finom, apró részletekkel a sportkocsi. Az ajtók fölfelé nyílnak, a csomagtartó nyitható, sőt még kivehető is, akárcsak a részletesen kidolgozott motor, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy sötétben még világít is a Colide Sprint.
Reméljük, eléri majd a 10.000 támogatót és egyszer majd megvásárolhatjuk, de ha nem, akkor is hatalmas gratuláció az alkotónak. Érdemes végigpörgetni a galériát!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?