Combosabb lesz a Bronco Warthog, mint a Raptor

A Raptortól örökölt futóművel, de bukócsővel fotózták az érkező Ford Bronco Warthogot

Alaposan körbefotózták az álcázott Ford Bronco Warthog terepjárót, de így is éppen elég sok részlet derül ki az új terepjáróról.

Sportos terepjáró modelljeinél is erősít a Ford, ahogy pár hete már láthattuk, érkezik az új Bronco erősített kivitele. A névről még megoszlanak a vélemények, de a legtöbb helyen már Warthog, vagyis

varacskos disznóként emlegetik.

A készülő sport terepjáróról még csak egy fotót közölt a Ford, most viszont valaki alaposan körbefotózta az álcázott autót, így elég sok részlet kiderül róla. Az nem, hogyan fognak kinézni az új, szélesített kerékjáratok, de ennél talán sokkal fontosabb a technika. A sötétített ablakokon keresztül is látható, hogy

az első ülések mögött teljes bukócső foglalja el a teret.

Nagy kérdés, hogy ez megmarad-e a sorozatgyártásra is. Ha igen, akkor az ötajtós verzió is csak kétüléses lehet, ami mindenképp komolyabb autóra utal, mint az F-150 Raptor. A 17 colos, peremzáras felniken 37 col átmérőjű BF Goodrich abroncsokat láthatunk, de ezeknél is érdekesebb, ami mögötte van. Az alumínium futóműalkatrészek között pont ugyanolyan narancssárga Fox lengéscsillapítókról számolt be a fotók készítője, mint amiket az F-150 Raptornál is használ a Ford. Azt egyelőre nem tudni pontosan, milyen motorral készülnek, de azt már elárulták, hogy nem lesz V8-as, vagyis V6-os duplaturbós lesz a Warthog orrában. Két lehetőség van, vagy az amerikai piacon elérhető Explorer ST 3,0 literes 400 lóerős motorját kapja, vagy az F-150 Raptor 3,5 literes 450 lóerős EcoBoostját. Bármelyik is legyen, a Warthog már most kegyetlenül néz ki, és könnyen el tudjuk képzelni a sivatagban, vagy éppen sziklákon száguldani.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?