A weboldalunk külső szolgáltatója karbantartási munkálatokat végez szerverein július 25 23:30 és július 26 06:00 óra között. A karbantartás érintheti az oldal szolgáltatásait és elérhetőségét ez idő alatt. Megértésüket köszönjük!

Crossoverré szelídült a Nissan nagy terepese

Begördült a legújabb Nissan Pathfinder

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az alvázas felépítményt önhordó karosszériára cserélték a japánok a Pathfinder most bevezetésre kerülő új generációjában.


Facebookon keresztül mutatta be új luxusterepjáróját a Nissan. A Pathfinder időközben crossoverré szelídült, hiszen a korábban létravázra kapcsolt kasztni önhordó karosszériának adta át a helyét, amely biztosan nem fokozta az autó terepjáró képességeit. A januárban bemutatott koncepció és a mostani végleges modell között pusztán annyi a különbség, hogy most már átlátszó ablakokkal és kevésbé csillogó hűtőmaszkkal látható a képeken az autó - a krómos arc feltehetően a felszereltségi lista magasabb szintjén tűnik fel majd újra.
Hirdetés
A padlólemezét az Infiniti JX-szel megosztó Pathfindert feltehetően ugyanaz a 3,5 literes, 265 lóerős V6-os fogja hajtani, mint előkelőbb pedigréjű testvérmodelljét, a 336 Nm nyomatékú motort fokozatmentes CVT-váltóhoz kapcsolják. Az autó további műszaki részleteiről várhatóan a mostani hétvégén rántja le a leplet a Nissan.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?