Csajok, akik keresztben élvezik

Tököl, e hétvége: Gymkhana Grid Euróba Bajnokság

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tököli repülőtéren hétvégén kerül megrendezésre a nemzetközi mezőnnyel és sztárokkal teletűzdelt Gymkhana Grid Euróba Bajnokság, ahol a hölgyek külön mérkőznek majd.

[kepallobal=350563]E hétvégén a hölgyek és a férfiak is versenyeznek Tökölön, kiderül ki lesz Drift királya és királynője[/kepallobal] A most hétvégén, a tököli repülőtéren tartott Drift & Gym Jamboree elnevezésű kétnapos rendezvényen összesen 6 versenyt fognak lebonyolítani a szervezők. A legjobban várt összecsapás ezúttal a Gymkhana Grid EB futam lesz, mivel a Monster jóvoltából komoly sztárok érkeznek hazánkba. A verseny nyomvonalát épp ezért különlegesre tervezik a szervezők, akik állítólag még a drift szakág egyik legnehezebb elemét is belecsempészték. De nem csak a pályán lesz látható az összecsapás komolysága, ugyanis a hátsókerék-meghajtás (RWD) kategóriájában több híres drift-versenyzőt lehet felfedezni.
Ezúttal már biztos a részvétele a kétszeres Drift EB és OB bajnok Kerényi Ádámnak, így az ír és angol brutális versenyautók mellett Ádám 700 lóerős szörnyetege is látható lesz. Az EB futam mellett az Országos Bajnokság is folytatódik ebben a szakágban, ahol PRO és Amatőr kategóriában akasztják majd össze a "lökhárítóbajszokat". A drift szakágban a hölgyek versenye ígérkezik érdekesnek, a mezőny rendkívül színes a lányok pedig - a szakágban jártas szervezők szerint - csodaszépek. A férfi drift-rajongók ennél jobb párosítást el sem képzelhetnek és bizony a hölgyek sem gurigáznak ócskavasakkal. A megszokott V8-as erőművek mellett a japán vonalon Silvia, Skyline és Subaru is látható lesz. A lengyel drift-királynő például egy 650 lóerős pink színű S14-essel érkezik - és higgyük el, hogy nem egyenesen fog vele menni, mert Ő is keresztben élvezi! A Queen of Europe futam mellett a Street kategóriának is tartanak egy EB futamot, ahol már magasabb az elvárás a hazai futamokhoz képest. A kieséses csatákban ugyanis már itt is párosával fognak megküzdeni a felek.
Hirdetés
Augusztus 10-én szombaton az edzéseket láthatjuk, örömködhetünk a drift taxi során, nap végén pedig a kvalifikáción szoríthatunk a magyar sikereknek. Vasárnap a döntőket és a különleges bemutatókat tartják, ahol várhatóan több ezren szájtátva fognak állni a hatalmas Gymkhana Grid arénában.
További információk:
facebook.com/gymkhanahu
facebook.com/driftedhu
www.drifted.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?