Csajos kocsira műszempillát!

Műszempillát, csillogó kontúrt a fényszóró fölé is!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autótuning nem csak a férfiak sajátja! Ezt fejezi ki az egyik legújabb divathóbort, az autós műszempilla, a CarLashes is.


Vannak női autótulajdonosok, akik arra törekednek, hogy négykerekű kedvencükről már első ránézésre látható legyen: női autó! Erre most itt egy új kifejezési mód is, a fényszóróknak kölcsönözhető, szexi tekintet. A CarLashes, azaz az autószempilla az igazi műszempillákra hajazva normál és csillogó kivitelben indult világhódító útjára.
Az autószempillák ragasztása nem újkeletű, de mostanában kezd divatos lenni. Létezik házi barkács variációja és létezik szuper minőségű, kristályokkal kirakott verziója is! Elvégre ha a férfiak „megmorcosíthatják” a fényszóróikat, a hölgyek miért ne „lágyíthatnák meg”, hogy aztán autóikkal közösen rebegtessék majd szempilláikat a zsúfolt főútvonalra vágyva? [kepallobal=458873]Kristályokkal felturbózva[/kepallobal] Az autós műszempillák használatával egy kicsit megelevenednek a mesék autói, érzelmeket fejeznek ki és láthatóvá válik majd a járművek igazi arca – gondolta a CarLashes nevű cég, amely számos autótípushoz kínál a fényszóró felső pereme fölé rögzíthető pöndöri műszempillát, 25 dollárért (úgy ötezer forintért). További 20 dollárért „Crystal Eyelinerrel” is megbolondítják a hatást, amely tulajdonképpen egy csillogó ezüst színű szemceruzát imitál és egy, a motorháztetőre ragasztható matricacsíkot jelent. Valójában úgy néz ki, mintha valami extrém buliba való festékkel húztuk volna ki az autó „szemeit”, azaz a fényszóróit. A smink a gyártó állítása szerint normál vezetési körülmények közt a helyén marad, autópálya és autómosó biztos - de speciális oldószerekkel természetesen bármikor eltávolítható, például ha később eladásra kerül sor és az új tulajdonos nem tart rá igényt.
Sokan tiltakoznak, még a gyengébbik nemből is, ám a jelek szerint a hölgyek egy része igenis igényli és értékeli ezt a fajta régi-új optikai tuningot - amelynek még rajongói oldala is alakult.
E mellett több fórumon fednek fel előtte-utána képeket a tulajdonosok. A "megelevenedett" autók első ránézésre valóban egy kicsit meghökkentő, mesebeli jelleget öltenek az utakon - de akinek ízlése, vegye autójára!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?