Csak a benzin ára emelkedik, a gázolajé nem

Péntektől drágább a 95-ös benzin

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E héten pénteken csak a benzin ára nő, a gázolajé marad a múlt héten beállított szintjén.

Péntektől 4 forinttal lesz drágább a 95-ös, ennyivel növeli a benzin nagykereskedelmi árát a MOL. A gázolaj ára nem változik.Az emelést követően a benzin 409, míg a gázolaj továbbra is 420 forintos literenkénti átlagáron lesz kapható. Legutóbb pont egy hete 3-3 forinttal emelkedtek az árak, amelyek még mindig alacsonyabbak egykori csúcsszintjüknél.
A benzin ára 2012 április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012 január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Mivel a töltőállomások között 20-30 forintos árkülönbségek szinte bármikor tapasztalhatók, a drágább helyeken a gázolaj ára napjainkban is elérheti a 450 forintot.
Hirdetés
Benzint érdemes lehet még péntek előtt tankolni, de természetesen továbbra is ajánlottabb a tankolás helyére, mint idejére figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 13:16
  Permalink

  A kérdések igazak és jogosak, de mint korábban mondtam, ezen a módon közelíteni nem csak ehhez, hanem minden más területhez is, a helyzet, az állapotok, az ország gazdasági berendezkedésének totális nem ismeréséről tanúskodik. Ezek a dolgok, nem úgy működnek, ahogyan itt a kérdéseidből kisejlenek. Te csak a végeredményt látod, a “függöny mögé” képtelen vagy benézni, pedig ott van a lényeg, így aztán nem is érthetsz meg semmit az egészből, mert így a leghalványabb fogalmad sem lehet arról, mik állnak az általad kérdésként feltett jelenségek hátterében, természetesen beleértve az ide vezető utóbbi 30 évet is.
  Itt erről ennyit.

 • 2017.10.29. at 13:16
  Permalink

  Nagyon is emlékszel?
  Jó. Akkor felveszem a kesztyűt és kérlek válaszolj a kérdéseimre:
  – Ki emelte az üzemanyagok áfáját és jövedéki adóját, amikor ellenzékben pofátlanul épp az ellenkezőjét követelte?
  – Ki folytat olyan gazdaságpolitikát, hogy egyre jobban lemaradunk a régióban és a gazdaságunk a csőd szélén áll ezzel a béka se..e alá tornászva a Forintot és így emelve az üzemanyagok árát?

 • 2017.10.29. at 13:16
  Permalink

  Kedves Olvasónk!
  Igen, a korábbi külön küldött hírlevél valóban egyszerűbben jelezte a változást, viszont sokan jelezték, hogy túl sok hírlevelet küldünk, ezért integráltuk tömörebben a másik hírlevélbe.

 • 2017.10.29. at 13:16
  Permalink

  Tisztelt Autónavigátor, miért tűnt el az árváltozás megszokott módon történő jelzése? Szerintem remek volt, kapásból lehetett látni a többnyire egyszámjegyű változást, most kattintgatni kell hozzá, mert csak a hullámzó töltőpisztoly kígyózik. Talán másoknak is jobban tetszett a régi ábra …

 • 2017.10.29. at 13:16
  Permalink

  Kedves felháborodott autós, azt tanácsolom, pontosabban nézzen utána, hogy mi befolyásolja az árak alakulását. Egyébként enyhe a tél, nincs hó, tavasszal a Duna áradni fog és nyáron szárazság lesz, amiért minden bizonnyal Orbán Viktor tehető felelőssé. Addig is: vegyen ködlámpát az orra elé és próbáljon JOBBAN 🙂 látni.

 • 2017.10.29. at 13:16
  Permalink

  Minden országban jelentősen csökkent az üzemanyagok ára itt meg az orbánbanda meg a mol fosztogatja folyamatosan az embereket hogy minél többet tudjanak zsebre kaszálni.Ez ott egyszerűen felháborító és becstelen fosztogatás!!! Abszolut nem veszik figyelembe a kereseti arányokat ezek a kaszáló bandák?
  Undorító amit művelni mernek az emberekkel szemben!! Tűrhetetlen ez az ungarn fosztogató hazudozó banda! Hát ezek az ottani bandák nem emberek,hanem fosztogató bandák!!!!
  MÖERG !!!

Vélemény, hozzászólás?