Csak a lényeg nem látszott a Polo frissítés kiszivárgott fotóin

A Volkswagen Polo ráncfelvarrása komoly technológiai lépés a típusnak

Egy facelift nem csak arról szólhat, hogy kívülről modernizálja az adott generációt. Jó példa erre a megújult Polo, ami alapfelszereltségével is bőséggel felzárkózott a konkurenciához, extráival viszont túl is szárnyalja még a legújabb versenytársait is.

A most következő generációtól a Polo is LED technológiás fényszórókat kap alapáron, extraként pedig a nagyobb méretosztályok sofőrsegédcsomagját, az IQ.DRIVE Travel Assist-ot is kérhetik bele a vásárlók. A csomag az alapfelszereltségként járó adaptív tempomaton és sávtartón felül részben önvezető funkciókat is kapott. A kérhető IQ.LIGHT LED mátrix fényszórók - amelyek először a Touareg orrán kerültek a kínálatba - komoly technológiai lépést jelentenek a Polo számára.
Hirdetés
Alapáron a LED fényszórókon, az adaptív tempomaton és a sávtartón felül multifunkciós kormánykereket, digitális műszeregységet, középső légzsákot, digitklímát, 6,5 colos központi kijelzőt, négy elektromos ablakot, elektromosan állítható és fűthető tükröket, valamint bluetooth csatlakozási lehetőséget kínál a Polo. A felszereltségi szintek a következők: apafelszereltség a kreatív fantázianevű "Polo", ezt követi a "Polo Life" majd a "Polo Style" és végül a csúcsmodell "Polo R-line". Ahogy egyre feljebb lépünk ezekben, úgy válnak elérhetővé a LED ködfényszórótól a Ready2Discover 8 colos infotainment rendszeren át a 15, vagy akár 16 colos alufelniig a különböző extrák.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?