Csak azért vett 140 milliós Ferrarit, hogy tönkretegye

A vállalhatatlan viselkedésért valószínű WhistlinDiesel is helyet kap a Ferrari feketelistáján

A Ferrari köztudottan megválogatja kinek ad el autókat. A feketelistájukon számtalan híres ember szerepel ennél jelentéktelenebb ügyek miatt is, van egy tippünk mi vár a videót készítő youtuberre.

WhistlinDiesel YouTube-csatornája korántsem a szokványos autós tartalmakról ismert. Korábban egy rózsaszín-ezüst fényezésű Bugatti Chironnal mutatkozott, szűk egy éve pedig azzal a Lamborghinivel dicsekedett, amit az utálói dobtak össze. Ezúttal egy Ferrari F8 Tributo került a kezei közé, és mi jut egyből az ember eszébe egy ilyen autó kapcsán? Felállni az első lökhárítóra és kipróbálni az autó lengéscsillapítóit.
Hirdetés
Az autón ugrálással és a logó összefirkálásával nem érte be WhistlinDiesel, az F8 Tributót kivitték egy erdőszéli földútra. A területet elzáró kerítést, amit vélhetően csak azért raktak oda, hogy neki mehessenek, rögtön telibe trafálta a kocsi eleje, majd több ízben el is akadtak a Ferrarival. A fák között szlalomozva a fényezés is kapott az ágak jóvoltából, nem beszélve a rengeteg sárról, ami a fékhűtőnyílásokba ragadt. A mosás után - ami szintén külön sztorit érdemelne - a garázsban egy kifejezetten autók védelmére kifejlesztett, úgynevezett buborékot teszteltek, természetesen az F8 Tributóval. A védőeszköz jól vizsgázott, hiszen a különböző méretű létrák súlyát is elbírta, sőt maga WhistlinDiesel is megmászta a buborékot. Sajnos közeliket nem kapunk az autóról a videó végén sem, de annyi bizonyos, hogy kisebb karcolások keletkeztek az F8-on, azonban így is jól vizsgázott az olaszok üdvöskéje a nem mindennapi teszten, amivel minden valószínűség szerint WhistlinDiesel felkerült arra a bizonyos listára, ami számos híresség is szerepel. Többek között Justin Bieber és 50 Cent is elmondhatja magáról, hogy a Ferrari soha többé nem ad el nekik autót. Előbbi a szigorú szerződést szegte meg, amit az olaszok kötnek minden ügyfelükkel, miszerint nem módosíthatják az autóikat a vásárlók, csak bizonyos mértékben. Bieber ezzel szemben egy bodykitet és babakék fóliát intézett a 458 Italia F1 Editionre, ha pedig ez sem lett volna elég egy átmulatott éjszaka után szó szerint elhagyta a Ferrariját és a menedzsmentnek 3 teljes hétbe került mire előkerítették az énekes autóját. 50 Cent egy 488-assal pecsételte meg a sorsát, de a rapper nem az autó farigcsálásával vívta ki a Ferrari ellenszenvét. A 660 lóerős kocsiban lemerült az akkumulátor, trélerre kellett tenni a 488-at, majd 50 Cent az Instagramon kelt ki magából, hogy soha többé nem akar Ferrarit vásárolni. Nem kellett kétszer mondania, már nem is vehet.
Hirdetés
Külön említést érdemel még a feketelista kapcsán Deadmau5, zenei producer. A kanadai illetőségű híresség a Ferrari szabályaira fittyet hányva teljesen átszabta az autója külsejét. Az égszínkék festés talán még el is ment volna, de a rózsaszín féknyergek, az egész autón végigfutó szivárvány és az ehhez kapcsolódó Nyan Cat igencsak ízléstelenné teszi a letisztultságáról ismert Ferrarit. Bieberhez hasonlóan Deadmau5 is egy 458-ast alakított túlzottan saját képére, így a producer sem kaphat többé vadiúj Ferrarit a saját neve alatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?