Csak online rendelhetik meg a spanyolok a BMW 2-es Gran Coupét

A járvány kikényszerítette az online autóvásárlást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW 2-es Gran Coupé első példányait csak a világhálón keresztül lehet megvásárolni Spanyolországban.

A koronavírus járvány Spanyolországot is nehéz helyzetbe hozta, ám az élet és a kereskedelem ettől még nem áll meg. A BMW 2-es Gran Coupé limitált, bevezető szériája is megjelent a piacon, ám kizárólag a világhálón keresztül lehet megrendelni, nem a márkakereskedésekben. Spanyolországban egyébként ez az első eset, hogy egy típust kizárólag online tudnak az érdeklődők megvásárolni, szóval már csak ezért is különleges az új 2-es Gran Coupe. Ám a Black Shadow széria más érdekességeket is rejt. Például csak „zafírfeketében” érhető el és az utastérben is egyedi díszbetéteket vonultat fel. Természetesen a bőrbe burkolt sportkormány és a sportülések mellett. A sötét összképet a 19 colos felnik sem rontják el, hiszen azok is feketében pompáznak. A motorpalettáról viszont többféle választási lehetőséget is kínál a BMW. A 218i és a 220d mellett a 235i XDrive is kérhető. Előbbiek M Sport csomaggal, míg az utóbbi M Performance kiegészítőkkel, amelyek között szereppel a sportosabb kipufogó és a tömegcsökkentés.
Hirdetés
A 140 lóerős 218i ára körülbelül 13,4 millió forintnak megfelelő eurótól indul, míg a 190 lóerős 220d már 16,8 millió forintnyi eurót kóstál. A legdrágább, 306 lóerős 235i xDrive ára pedig 60 ezer euró felett jár, körülbelül 24,4 millió forint környékén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?