Csak összejött a saját szupersportkocsi

A 23 éves angol srácnak összejött, sportkocsis videóival kereste meg R8-asa árát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Paul Wallace kihasználta a videómegosztókban rejlő potenciált, a Londont ellepő szupersporkocsik videóival kereste meg saját R8-asa árát.


Ismerik a SupercarsofLondon videocsatornát? Tudják, azon vannak százával a Londonban grasszáló sportkocsik. Lamborghinik, AMG Mercedesek, jó pár Bugatti és hozzájuk a V8-as, V10-es és V12-es motorhangok. Bár Londonban már a gazdagok mindennapos tevékenysége lett a belvárosban tobzódás ezekkel a csúcsverdákkal, ennek ellenére sem csoda, hogy némelyik videó százezres feletti nézettséget ért el. Ekkora publicitással meg már fizet a videomegosztó. Ha Paulnak összejött, akkor bárkinek sikerülhet. Kérdés, hogy itthon mit kéne videózni? Esetleg tilosban traffipaxozó rendőröket.
Hirdetés


A SupercarsofLondon eddig összesen több mint 65 millió nézőt vonzott, ebből jött össze a 18 millió forint körüli áron mért használt R8-as Audi. A 4.2-es V8-as motorral hajtott álom valóra vált. Paul mindenképpen olyan kocsit akart, aminek négy kipufogója van, kétüléses és V8-as. Ebből lett a "német Lamborghini". Saját bevallása szerint is szürreális, hogy a videókészítésből futotta az Audira. Gratulálunk neki!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 10:25
    Permalink

    Tudod, a Lada meg a Wartburg – sőt talán még a Trabant is! – fényévekkel kényelmesebbek, mint az euro-dobozok nagyobbik része. Arról nem beszélve, hogy egy R8 Londonban nem akkora szám, mint itt Orbániában. Ami irigyeltté teszi az a roppant praktikátlansága. Két ülés, nagy motor, nagy fogyasztás… ez nem átlagembernek való. De ott több átlagember engedi/engedheti meg magának, mint itt, ez tény. Az is tény, hogy természetesen nem versenygép, egy sima sportautó…

  • 2017.10.29. at 10:25
    Permalink

    Tudod, ma már nem elég a Lada, Wartburg, Fiat Polski által nyújtott ,, kényelem”! Igen, persze lehet vitatkozni, hogy azok is elvisznek A-ból B-be, de fejlődik a világ és lépést kell tartani!!! Különben semmivel sincs több luxus ebben az R8-ban, mint egy ma vásárolt 4-5 millás VW Passat-ban vagy Jetta-ban, csak nagyobb motor a megfelelő fékekkel és futóművel, nem beszélve, hogy ez sokkal ritkább! Ez versenygép, az igazi luxus az új S-osztálynál kezdődik!!!

Vélemény, hozzászólás?