Csak titkol, és nem cáfol a Lamborghini. De mit is?

Szélesíti kínálatát a Lamborghini

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elárulták a nagy titkot a Lamborghininél, mégsem tudunk igazából semmivel többet, mint előtte. Egy biztos: 2013-ban vadonatúj modell debütál az olaszoknál.

Amíg a Ferrarinál konzervatív módon makacsul ragaszkodnak a sportautós termékprogramhoz - és ezen még a négyüléses, összkerékhajtású FF sem változtat igazán -, addig a Maserati és a Lamborghini új lehetőségek felé kacsintgat.
A szigonyosoknál a Quattroporte képében már adott a luxuslimuzin, így náluk egy SUV jövetele a pletykatéma, a bikások viszont hónapok óta mozgásban tartják az érdeklődők fantáziáját, hogy az Estoque tanulmányból lett négyajtós típus, vagy a Porsche Cajun alapjaira megálmodható LM00X jelű SUV szériaváltozata lesz-e a befutó. A találgatás nemzetközi szinten zajlik, és a Lambo nem cáfol semmit. A tekintélyes Car and Driver magazin szerint az Estoque indul nagyobb eséllyel a gyártás jogáért, mert jobban illeszkedne a Lamborghini exkluzív arculatához - korábban az elnök, Stephan Winkelmann is elmondta, hogy a szabadidőjármű nem az a kategória, ami illik az olasz márkához.
A legtöbb spekuláns szerint a két új modell közül csak az egyik jöhet majd szériagyártásban, hiszen két újdonság kifejlesztésére aligha juthat pénz. Persze, történhetnek csodák, lehet, mindkét modell megvalósul, és akkor jól be lettünk húzva a csőbe, de a legfrissebb gyári bejelentés szerint nem titok, hogy 2013-ban olyan autóval gazdagodik a Lamborghini kínálata, amely nem a Gallardo, és nem az Aventador leszármazottja lesz. Őszintén szólva, nem lettünk sokkal okosabbak...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?