Csecsemővel a hasán ült kocsiba a sztárfocista

Sztárfocistákat kérnek számon, mert rossz példát mutatnak a volán mögött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két futballcelebtől is magyarázatot követelnek Spanyolországban: Casillas begipszelt kézzel vezetett, Piqué újszülöttjükkel a hasán ült be Shakira mellé.


Sztárfocisták felelősségéről, felelősségre vonásáról ír a spanyol Marca. A balesetek áldozatainak állami szövetsége az egyaránt válogatott Iker Casillastól és Gerard Piquétől is magyarázatot vár felelőtlen, veszélyes viselkedése és amiatt, hogy közszereplőként rossz példát mutat a rajongóknak, az ifjúságnak. A Real Madrid kapusa begipszelt karral vezetett, míg a dettó Audi-szponzorálta Barcelona hátvédje úgy ült felesége, a kolumbiai énekesnő Shakira mellett, hogy hasán volt újszülött, amúgy vicces, de Milan nevű gyermekük.
Hirdetés
"Nyilvánvalóan büntetendő, amit tettek. Sokkal bölcsebben, felelősen kéne viselkedniük a kamerák kereszttüzében, pláne, amikor kocsiba ülnek" - mondta a szervezet elnöke, aki a spanyol hatóságot is bírálta, amiért nem szankcionálta a látottakat. Válaszul utóbbinak az illetékese is szót emelt a "borzasztó üzenetet" közvetítő celebek ellen. Azt ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az ilyen fotók igazából nem bizonyító erejűek. Valószínűsítjük, hogy Casillas, Piqué és Piquéné is közleményben kérnek majd bocsánatot, s ezzel le is zárul az "ügy".
Lényeg, hogy lehetőleg senki ne vezessen begipszelt karral (még automata váltós Audit se), a kendős hordozóba bugyolált csecsemővel a jobb egyben ülés meg felfoghatatlan - aktívan hagyott, de kikapcsolt légzsáknál is életveszélyes.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?