Csinos jelent, izgalmas jövőt mutatott a Karma

Három autót is mutatott a Karma Automotive, a kétajtós kupé elkészülhet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kínai irányítás alá került Karma Automotive elkészült a frissített Reveróval, ez idő alatt pedig a Pininfarinával is dolgoztak, méghozzá egy kupén, valamint egy elég merész tanulmányautón.

Úgy tért vissza a Karma Automotive, ahogy nem számítottunk rá. Az utóbbi időkben már híresztelték, hogy készül a Revero, korábbi nevén Fisker Karma erősen frissített változata, de ezzel együtt két további autót is bemutattak. A friss Revero egészen új arcot kapott, ami csinos ugyan, de messze nem olyan szép az összhang, mint korábban volt. Az új vonások mögött megújult hibrid hajtáslánc bújik meg, melynek hatótávnövelő benzines egységét a BMW szállítja. Ez a háromhengeres turbós benzinmotor a villanymotorral együtt 535 lóerőt teljesít, 4,5 másodperc alatt gyorsítja a Reverót 100 km/h-ra, és 128 kilométer tisztán elektromos hatótávolságot ígér.
Hirdetés
A Karma Automotive hozott két meglepetést is, az egyiket épp a Pininfarinával közösen formálták. A kétajtós kupé tulajdonképpen egy Karma Revero új, látványos, harmonikus és lendületes karosszériával. Azt mondják, ha lesz rá kellő érdeklődés, limitált szériában beindítják a gyártást a Pininfarinánál. Van egy olyan érzésünk, hogy erre lesz kereslet. A harmadik autó a márka jövőjébe enged bepillantást, Az SC1 Vision kétüléses kabrió villanyautóként létezne a valóságban, hatalmas, fölfelé nyíló pillangóablakokkal. Ez csak egy tanulmány, a kupé viszont elkészülhet, a Fisker Karma korábbi népszerűségéből adódóan vélhetően az új modellekre is lesz megfelelő mértékű kereslet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?