Csonti magazinunkban mesél az autópiacról, magáról

Megjelent az Autónavigátor.hu Magazin nyári száma

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nyári szünetre monitormentes olvasnivalót is hoztunk: megjelent az Autónavigátor.hu Magazin nyári száma. Webshopunkból ingyenes szállítással kérhető.

Éledezik a gazdaság és úgy általánosságában is az élet, az online meeting helyét átveszik a személyes találkozások, s ha autós tartalmat is szeretnél monitorbámulás nélkül fogyasztani, akkor van egy jó hírünk: megjelent, már kapható az Autónavigátor.hu Magazin nyári száma.
Hirdetés
Mivel napjaink mozgatórugója az elektrifikáció – ez legfrissebb lapszámunkból is egyértelműen látható. Egyre több a hibrid és elektromos modell, utóbbiak vásárlásához ismét van állami támogatás – részleteiről a magazin 6. oldalán is írunk, ahol a legolcsóbb modelleket is mutatjuk. Teszteltük a piac árbajnokát, a Dacia Springet, de egyéb új elektromos modellek, például a Kia e-Soul, az Opel Mokka és a Skoda Enyaq iV is megismerhető a lapból. Ugyanakkor bőségesen van még élet a villanyautókon túl is, a legolcsóbb hétüléses Mercedes-Benz, a GLB például alapdízelével is remek utazóautó, használttesztünkben egy benzinmotoros Suzuki Vitara adhatott számot szívósságáról, miközben szintén szívómotorral, haszonjárműként tért vissza a piacra a remek terepjáró Suzuki Jimny. A legtöbb mai modellt persze turbó tölti, az ugyancsak kipróbált BMW M3-ast például kettő is, hogy Competition verziója 510 lóerővel szakítsa le a fejünket. Ha a legtöbbünk számára álomvilágból visszacsöppennénk a valóságba mutatjuk a piac aktuális számait, s exkluzív tartalomként a lapszámban a használtpiac költője, Csonti mesél múltjáról és persze arról is, ő milyennek látja a jelent és egy kicsit a jövőt.
Hirdetés

Mindez a most megjelent, 60 oldalas, a nagyobb újságosoknál már kapható, webshopunkból ingyenes szállítással kérhető magazinban. Kellemes időtöltést, kellemes olvasgatást kívánunk ahhoz is!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?