Csúnyán elmerült a győztes autó

Győzelme után gurult vízbe egy értékes veteránautó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amíg a tulajdonos autója győzelmét ünnepelte, az értékes veterán tetőig merült a vízben. Mindenki túlélte az esetet, videón látható a mentés.

Egy veteránautós seregszemlén, az Egyesült Államokban történt meg a klasszikus baki, amikor a magára hagyott négykerekű csendes magányában belegurul a vízbe. Itt ugyan annyiban más volt a helyzet, hogy az 1938-as Packard 1605 Super Eight Convertible Sedant többen is próbálták visszatartani az elmerüléstől, de végül a több tonnás járgány győzött. A tulajdonos mindeközben éppen autója győzelmének ünnepi ebédjét fogyasztotta a közelben, és amikor értesítették a balesetről, először el sem hitte, hogy mi történt. Végül búvár segítségével húzták ki a veteránt a vízből.
Hirdetés
Komoly sérülés nem esett az autón, bár egy tetőig vízbe süllyedt négykerekű komoly meglepetéseket tartogat, ha nem szedik szét azonnal. A tulajdonos azt tervezi, hogy ismét restaurálja kedvencét, amely így újra 63 tagú Packard-gyűjteménye ékeként ragyoghat majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?