De már Sanremóra készül

Magalhaes is megsérült a balesetben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Könnyebb lábsérülést szenvedett Bruno Magalhaes a Madeira Rali harmadik szakaszán, amikor tíz méter mélyre esett. A Peugeot nem úszta meg ennyivel.

Nem indult jól a verseny a hazai pálya előnyét élvező Magalhaes testvéreknek. A csütörtök esti prológ után még másodikok voltak, péntek reggel viszont a második szakaszon defektet kaptak, a harmadikon pedig leestek az útról.
„Nagyon csalódott vagyok, de nem tudtam semmit csinálni” – magyarázta Magalhaes, akinek 1,6 km-rel a céltól elfogyott a fékje és nem tudta megállítani autóját.
„Olyan volt, mintha ötödikben érkeztünk volna egy másodikos kanyarba. Esélyünk sem volt.”
A balesetben a navigátor, Carlos Magalhaes nem sérült, de a sofőr Bruno kisebb zúzódásokat szerzett a jobb lábán. A Peugeot 207 S2000-es viszont alaposan összetört miután az út szintjétől tíz méterrel mélyebben állt meg.

„Most elmegyünk két hét szabadságra, de amikor visszajövünk, azonnal elkezdjük felkészíteni az autót a Sanremo Ralira” – mondta a Peugeot Sport Portugal vezetője, Carlos Barbosa, aki azt is megerősítette, hogy az eredeti tervek között nem szerepelt az olasz verseny, de szeretnék, ha Magalhaes minél hamarabb újra autóba tudna ülni.
A harmincéves portugál versenyzőnek ez volt az első balesete 2003 óta.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?