Démon szállta meg a legdurvább Dodge-ot

Még erősebb változat készül a Dodge Challengerből, a Hellcatnél is durvább lesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legkomolyabb ma kapható Dodge a Challenger a Hellcat, a gyártónak viszont nem elég a 707 lóerő, Demon néven újabb és brutálisabb gépet készül piacra dobni a Challengerből.


A Challenger és a Charger Hellcat a ma kapható legerősebb Dodge. A 707 lóerősre húzott V8-ashoz fogható kevés akad a gyári autók között, a Dodge viszont nem áll meg ennyinél. Hamarosan érkezik egy még erősebb változat, először a Challengerből, a Demon egyelőre nem tudni, hány lóerős lesz. A szteroidos Hellcat viszont komoly előtörténettel érkezik, nem csak úgy bemutatják, 12 részes kisfilm-sorozatban fogják ismeretni, pontosabban inkább ráhangolni a közönséget.
Hirdetés
Az első epizódot már fellőtték és a saját weboldalán[/url] lehet majd követni a hetente jelentkező részeket. A Challenger Demon a New York-i Autószalonon mutatkozik majd be élőben, többet még nem árultak el róla. A Demon nem légből kapott név, a Dodge már használta korábban, 1971-ben, amikor a Dart sportosabb verzióját dobták piacra. A Dart viszont most egy egyszerű családi szedán, amit ráadásul a Fiattal együtt fejlesztettek. Nem lett volna méltó a névre, a Challenger Demon viszont garantáltan nagyot fog gurítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?