Dizájncsemegékkel kezdi az új évtizedet három Nissan típus

Az európai piacon szolgál néhány újdonsággal a Nissan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

N-Tec néven érkeznek a fekete dizájnelemekkel és friss kiegészítőkkel felszerelt Nissanok.

Lényegében az európai piacon legkelendőbb típusait dobta fel picit a Nissan új kiegészítőkkel, tehát a Micra, a Qashqai és az X-Trail rendelhető N-TEC kivitelben. Bár a Juke is a népszerű típusok közé tartozik, talán a friss generáció miatt nem érezték szükségét, hogy ez a típus is a listán legyen. Az N-TEC megjelölés lényegében az exkluzív fekete díszítőelemeket és a Nissan Intelligent Mobility által fejlesztett vezetősegédeket takarja. A Qashqai 19 colos fekete könnyűfém felniket, sötétített fényszórókat, további fényes fekete díszbetéteket, illetve minőségibb anyagokat, köztük Alcantarát kapott az utastérbe. Felvértezték még a ProPilot rendszerrel, amely többek között a parkolósegédet is tartalmazza. Az X-Trail minden változata, tehát az öt vagy a hétüléses, illetve az összkerékhajtású vagy a fronthajtású is megkaphatja az N-TEC csomagot. Benne a 18 colos fekete felnikkel, fényes fekete hűtőmaszk-díszekkel és fekete visszapillantó tükörházakkal. Viszont a Nissan Safety Shield biztonsági csomag és a ProPilot csak az automatikus váltóval felszerelt modell sajátja.
Hirdetés
A Micra szintén feketébe öltözik, ám a kisautóhoz 17 colos könnyűfém felnik járnak. A frissített infotainment rendszere pedig már Android Auto és Apple CarPlay kompatibilissé vált. Emellett automata vészfékasszisztens is jár az e hónapban már az árlistákon is várható autóhoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?