Döbbenetesen klassz Porsche LEGO szett készült

Kétféle Porsche 911 is megépíthető az új LEGO készletből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Részletgazdag Porsche 911 készletet adott ki a LEGO, kétféle is megépíthető belőle, és ezután csak még több hasonló készletet várhatunk.

A legújabb LEGO készlet egy újabb ékes példája annak, hogy a dán gyártó nem csak játékokat készít. A Porschével szoros együttműködésben készült új 911 930 egy részletgazdag, az igazihoz a lehető legközelebb álló modell, melynek elkészítése is különleges módon történt. A LEGO szerint ez az első olyan autómodelljük, ami valóban egy garázsban készült el, mivel a LEGO tervezői is otthonról dolgoznak a korlátozások miatt. Az új 911-es készletben ráadásul nem csak egy, de két verziót találunk, megépíthető Turbo, vagy Targa kivitelben is. Szélesebb hátsó kerékjárati ívek, az ikonikus szárny és fix tető kerül rá, ha a Turbót építjük, üvegkupolát kap a hátuljára, valamint levehető tetőt, ha a Targát. Utóbbi esetben a tetőnek van hely az első csomagtartóban, a motortérben pedig megtaláljuk a léghűtéses boxermotort is. A modell, főleg oldalról tökéletes sziluettet mutat, a hátsó lámpák között az eredetivel megegyezően olvasható a Porsche felirat is. A készlet az új 18+-os kínálatba érkezik, és 1458 darabból kell összeraknunk. A VIP tagoknak már február 1-jétől elérhető, és ők egy különleges csomaggal együtt kapják meg a készletet. Ebben három korabeli reklámplakátot találnak, amiken helyettesítették az eredeti autót az új LEGO modellel, valamint az eredetiséget igazoló dokumentumot és egy dombornyomott bőr tárcát is kapnak hozzá. A LEGO több darabból álló sorozatot tervez hasonló klasszikus autómodellekből, így ez a Porsche 911 csak a kezdet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?