Dodge izomautók Legóból

A Dodge is Lego modellekkel erősíti a márka iránti rajongást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már gyerekkorban igyekszik kialakítani a márka iránti rajongást a Dodge a Legóval karöltve.


Jól indul az év azok számára, akik kedvelik a Lego játékokat és az amerikai autókat is. A sokszor a felnőttek számára is kihívásnak számító Technic építőkészletek között felbukkant a Corvette ZR1, és most a Dodge is felfedte, hogy közös projektet indított a játékgyárral. Igaz, a Speed Champions sorozat tagjait nem annyira bonyolult megépíteni, mint a Technic modelleket. Ezek inkább a kisgyerekeknek szólnak, elnagyoltabbak, de azért még így is eléggé hasonlítanak az igazi autókra.
A Dodge palettájáról két modell elevenedik meg Legóként. Ezek ketten a 2018-as Challenger SRT Demon és az 1970-es évjáratú, klasszikus izomautó, a Charger R/T. Ráadásul nem csak önmagában az autókat tartalmazza a csomag, hiszen ezek a járgányok ikonikus szereplői a gyorsulási versenyeknek, ezért a sportágat idéző „díszlet” is jár hozzájuk, természetesen a bukósisakos versenyző figurákkal egyetemben.
Hirdetés

A játék Dodge-ok népszerűsítéséhez egy hangulatos kis reklámvideót is leforgattak. Nézd meg te is!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?