Dodzsemet csinált a romániai Iași-ban egy elszabadult villamos!

A fékhibás villamos miatt hat ütközést számolhatunk az esetről készült videófelvételen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerencsére halálesettel nem járt a videóra vett romániai villamosbaleset. Egy sofőrt kórházba kellett szállítani, de az ő állapota sem volt kritikus. Ijesztő tanulság viszont, hogy egyetlen pillanat alatt ilyen könnyen kitörhet a káosz az utakon.

Március 16-án, Románia második legnagyobb városában térfigyelő kamera rögzített egy több autót érintő villamosbaleset, amit információink szerint fékhiba okozott. Tanulságos a felvétel, érdemes megfigyelni, miként reagálnak a villanyrendőrnél szabályosan várakozó autósok a közeledő katasztrófára. A közeledő elszabadult villamostól való rettegés egy pillanat alatt okoz káoszt.
Hirdetés
A legdurvább ütközés rögtön a legelső, egy Yaris bal első ajtaját kapja telibe a kötöttpályás monstrum. Bár a videónak nincs hangja, valószínűleg az ütközésnek volt, tekintve, hogy a legtöbb sofőr ezt követően veszi észre a veszélyt. Ezt követően az összes autó pánikszerűen menekülni kezd a villamos útjából, ki több, ki pedig kevesebb sikerrel. Tanulságos lehet többek közt az is, hogy a második ütközést elszenvedő Renault Zoe sofőrje elhajt a villamos elől, majd a kikerülő manővert sikeresnek titulálva megáll: valószínűleg a sofőr nem tudta, hogy még mindig a villamos útjában van. Ezzel szemben a Dacia Logant vezető taxis például sikerrel kitért az ütközés elől.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?