Dőlj hátra és nézd meg, hogyan készül a Porsche Taycan!

Érdekes bepillantás a Porsche Taycan gyártósorára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mérföldkőhöz érkezett a Porsche is, hiszen a kor kényszerének engedve megalkották első teljesen villanyhajtású autójukat. Most megnézheted, hogyan készül a Taycan.

Múlt hónapban kezdődött a villanyhajtású Porsche, a Taycan gyártása a márka zuffenhauseni gyárában. A folyamatról máris napvilágot látott egy érdekes videó, amelyben a gyártósor több pontján is megfigyelhetjük az autó elkészülésének momentumait.
Hirdetés
Mivel a Taycan is nagyszériás masina, a gyártásában jelentős szerepet játszanak a robotok. Az emberi munkaerő szinte csak lellenőrzi a robotok munkáját, miután azok elvégezték a feladatukat, legyen az hegesztés vagy épp a festés. A 30 perces videó második felében kap nagyobb szerepet a Homo sapiens, ahol már a hajtáslánc összeszerelése, illetve beszerelése zajlik. természetesen a próbapadon is elengedhetetlen az emberi jelenlét, de beszéljenek helyettem a képsorok, hiszen a tömegtermelésről készült videók mindig rendkívül érdekesek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?