Drágább üzemanyagot kapunk húsvétra

A benzin és a gázolaj is drágul pénteken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ünnepi hétvégét egységes üzemanyag-drágulás vezeti fel.


Emeli bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból az MTI. A benzin literenkénti átlagára 415 forintra nő, a gázolajé 416 forint lesz.
Hirdetés

A MOL ezen héten már emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajé szerdán nem változott.
A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. A mikornál persze most is fontosabb a hol, az egyes kutak árai között ugyanis 30-40 forintos eltérések is tapasztalhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 10:08
  Permalink

  Minden egyes árváltozáskor előadod ezt az értelmetlen fröcsögést. Uppsalában ingyen van a benzin? Hát nem éppen, nem is kicsit drágább, mint nálunk. Akkor ott milyen banda van, ha ezeket nevezed fosztogatónak? Az uzsorának meg végképp nem értem mi köze hozzá, nem bankról van szó. Ennyi erővel te is fosztogató vagy, mert pénzt kérsz a munkádért. Miért nem dolgozol ingyen? Na ugye.

 • 2017.10.29. at 10:08
  Permalink

  Akkor utald csak vissza a gázszámlád, a villanyszámlád és egyéb számláid megtakarításait is?
  Legyen mit odaadni Lákátos Vinetúnak. Alig várják a segíjt.

 • 2017.10.29. at 10:08
  Permalink

  Azért annak örülök, hogy téged kirúgtak. Ez az ungarnozás kurvára idegesítő upsalla. Nem félsz, hogy valaki belehoppol a fészedbe egyszer? Mörgenkvikk bödenjörse abbaluk.

 • 2017.10.29. at 10:08
  Permalink

  Én már többször mondtam,hogy ezt az ungarn mol-nak nevezett fosztogató bandát réges-régen ki kellett volna rúgni onnan ungarnból,mivel egy tisztességtelen uzsorás banda!!! MÖERG in UPPSALA .

Vélemény, hozzászólás?