Drágulást drágulás követ a benzinkutakon

Tovább nő az üzemanyagok ára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szerdai áremelésnél ugyan hajszálnyit csekélyebb, de így is jelentős lesz a pénteki, a benzin és a gázolaj további drágulását eredményező árkorrekció.


Miután szerdán 6 forinttal lett magasabb a 95-ös benzin, 5-tel a gázolaj literenkénti ára, pénteken a holtankoljak.hu információi szerint újabb áremelés következik. Akkor a benzin 5, a gázolaj 4 forintos ártöbbletet kap - természetesen literenként. Az átlagárak így a 95-ösnél 337, a gázolajnál 345 forintra emelkednek.
Hirdetés

Az újbóli, heti szinten a 95-ösnél 11, a gázolajnál 9 forintos áremelés már végképp nem szerény, ám még mindig olcsóbban tankolhatunk, mint akár az év elején, akár egy évvel ezelőtt. Az egykori csúcsárakhoz képest pedig még mindig több mint 100 forint az üzemanyagárak mostani előnye. A benzin ára 2012 áprilisában, a gázolajé az év január végén tetőzött 450 forintos magasságban.
A tankolásnak továbbra sem csak az idejére, hanem a helyére is erőteljesen ajánlott figyelni, ugyanis az egyes töltőállomások árai között akár literenkénti 30-40 forintos árkülönbségek is adódhatnak. Előre tankolni tehát csak annak ajánlott, aki amúgy is halad el olcsóbb töltőállomás mellett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 11:36
  Permalink

  Az a baj, hogy annyira egyszerű vagy, hogy nem látod a fától az erdőt.
  Még a leírt szöveg értelmezése nehézségekbe ütközik nálad, de “belepofázol” mindenbe.
  Többször megfogadtam, hogy a hozzád hasonló egysejtűeket semmibe veszem, de nehéz megállni, meg tulajdonképpen szórakoztató a primitívséged.
  Hajrá, ahogy a vezéred mondaná!
  Még egy embert nem kell hoznod mert az oldal esztelenje mindig hű társad. Egy szinten vagytok. 🙂

 • 2017.10.28. at 11:36
  Permalink

  “Egyébként valóban szomorú, hogy nálunk kimaradt 2010 után az elszámoltatás, pedig lett volna mit.”

  És az ilyeneknek szavazati joguk van. 🙂

 • 2017.10.28. at 11:36
  Permalink

  Pedig érdekelhetne mások véleménye, lehet, hogy értelmesebb gondolatokat is sikerülne kiizzadnod.
  Horvátország jelenleg a csőd szélén táncol 3-4%-os az éves gazdasági visszaesés és az EU-ban az egyik legmagasabb munkanélküliségi rátával rendelkeznek. Vegyen példát róluk, akinek hat anyja van.

  Milosevics már évek óta nem is él, mellesleg egy tömeggyilkos háborús bűnös. Hogy jön ide egyáltalán?
  Egyébként valóban szomorú, hogy nálunk kimaradt 2010 után az elszámoltatás, pedig lett volna mit.

  Nem hőbörögnék, ha munkanélküli lennék vagy minimálbérből élnék, akkor legfeljebb tömegközlekedésre váltanék.

 • 2017.10.28. at 11:36
  Permalink

  Nem vagy egy tájékozott ember
  [url]http://jog.mandiner.hu/cikk/20151001_ovadek_elleneben_kiengedik_sanadert_az_elozetesbol[/url]

  Két nap alatt tettél 2-3 olyan állítást, amit nem tudsz bizonyítani. Hogy tudod Milosevicset idekeverni, aki egy háborús bűnös volt? Vagy mi a véleményed Gotovináról, akit szintén odadobtak az EU tagságért cserébe Hágának, majd kiderült, hogy ártatlan, csak hogy a lokációnál maradjunk, amit érthetetlenül ide citáltál.

  Ponta lemondott. Jó hogy. Eljárás folyik ellene.

  Viszont legalább van vád. csak azért nem lehet valakit börtönbe zárni, mert te gondolsz valamit. Képzeld el, ha az alapján, amit én gondolok, téged bezárnának a pszichiátriára. Igazságos lenne?

 • 2017.10.28. at 11:36
  Permalink

  Vipo én e országban élek és az itt élő embereket sajnálom. Nem érdekel törpekirályunk nyalóinak véleménye . Ami más országokat illet …. példát vehetnénk tőlük . Horvátországban börtönben van a miniszterelnök és csatlósai, Szerbiában is Milosevicset átadták a bíroságnak, Romániában is lemondott a m-elnők …/nem is ennyi lopás miatt mint…/.
  Te is HÖBÖRÖGNÉL ha munkanélküli vagy csak minimálból élnél!!

 • 2017.10.28. at 11:36
  Permalink

  Igazi taxisok vannak, az SZDSZ viszont már hál’ Istennek nincs.

  Egyébként akik hőbörögnek a magas üzemanyagárak miatt, ajánlom a környező, hasonló fejlettségű országok áraival összevetni…

Vélemény, hozzászólás?