Driftblokád az autópályán

Flash mob, ahogy Kaliforniában csinálják

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valami hasonlóban tavaly nyáron a budapestieknek is volt részük, de biztos, hogy a drifterek mutatványainak mindenki örül? Nem. Biztos, hogy nem.

Szeretjük vagy nem, elismerjük vagy sem, a drift népszerűsége vitathatatlan. Hogy a drift igazából egyáltalán nem az, amit a köznyelv elraktározott magában, hogy messze nem egyenlő sem a csúszkálással, sem a kézifék heveny rángatásával, de még az ördögkörözéssel sem, már más tészta.Emlékszünk még, hogy tavaly nyáron a budapestieknek is volt részük egy olyan spontán, hogy félig-meddig előre bejelentett flash mob dologban? Ez úgy nézett ki, hogy egy keddi estén a drifterek egyszer csak ellepték a Clark Ádám teret, s ott farolgattak egy kicsit. Az összeverődő nézőközönség nagy örömére.
Hirdetés
Nos, az alábbi videó tanúsága szerint a minap az Egyesült Államokban, egy Oakland-közeli autópályán történt hasonló, viszont ez az akció valóban spontán és blokádszerű lehetett... Amúgy a kaliforniai legények sem igen drifteltek, csupán - a szó szerinti mókás fordítással élve - fánkokat rajzolgattak, ám egyáltalán nem az így feltartott tömeg kitörő szimpátiatüntetésével kísérve.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?