Drónokat a versenyekre!

Ha ma csak egy videót nézel meg, akkor ez legyen az!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Johnny FPV egy igazi drónszaki. Most egy fergeteges drift videóval rukkolt elő, amit mindenképp látnod kell!


Tesztvideóinkban mi is alkalmazunk drónfelvételeket, amelyek szerintem tovább növelik egy-egy autó esetében a látványosságot, ám ugyanezt versenytempóban száguldó autókkal megcsinálni még inkább fantasztikus végeredménnyel kecsegtet. A „tyúbon” Johnny FPV néven csatornát üzemeltető srác pont ilyesmivel is foglalkozik. Legutóbbi videójában némi segítséget nyújt azok számára, akik szintén szeretnének drónfelvételeket készíteni nagyon gyorsan haladó autókról, ám mindez elé bevágta a saját kis alkotását egy drift rendezvényről.
Hirdetés

A közel hétperces videó egyik fele a füstölő gumikkal kanyargó masinákról szól, míg a második fele már a drónvideózás rejtelmeiről. Szóval még ha annyira nem is érdekelnek a drónvilág technikai részletei, akkor is érdemes a lejátszásra kattintanod, hiszen a leglátványosabb részeket a videó első felében találod. És ezek tényleg lélegzetelállító felvételek. Lényegében valósággá vált néhány kameraállás, amit régen maximum számítógépes játékokban láthattunk a visszajátszások során. Remélhetőleg az élő autósverseny közvetítésekben is elkezdik majd alkalmazni ezeket a szupergyors drónokat!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?