Duster kemény terepre és Sandero pályára

Renault emblémával hódít egy Sandero és egy Duster a Sao Paolo-i Autószalonon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Igazi kőkemény sárdagasztót faragtak a Dusterből, hogy a Sao Paolo-i Autószalonon meghódítsa a vásárlókat. Persze csak tanulmány, ahogy a hergelt aszfaltszaggató Sandero RS is.


Annyira nem idegen a Dacia modelleken a Renault embléma, több országban forgalmazzák az anyavállalat modelljeiként őket. Most éppen a brazil piacon mutattak be két különleges tanulmányautót, a Sao Paulo-i Autószalonon tetszeleg a Duster Extreme és a Sandero RS. Mindkettőt ugyanaz a 2,0 literes szívó benzines motor hajtja 150 lóerővel, és bár a fotók nem ezt mutatják, a Duster állításuk szerint összkerekes. Külsején jelentősen változtattak, emeltek a hasmagasságán, továbbá magas oldalfalú terepgumikkal vértezték fel. A látványos dizájnváltozás bent is folytatódik, az Extreme igazán kívánatos Duster lehetne.
Hirdetés
A Sandero RS már más tészta, sportosra hangolták ültetett feszesebb futóművel és látványos kiegészítőkkel. Meglehetősen baljós a koromfekete kis hot hatch, még a lámpákat is lesötétítették, az üvegekről nem is beszélve. Nagy valószínűséggel, egyik modellel sem fogunk találkozni, mivel nem tervezik egyik kivitel gyártását sem. Annyit viszont elhintett a gyártó, hogy a Duster külső kiegészítői közül néhányat lehet majd rendelni hozzá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?