Dusterekkel teli kamion fordult keresztbe az M7-esen

A szerda reggeli havazásban csúszott meg a Dustereket szállító kamion

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Erős havazás csapott le az országra szerda reggel. A rendkívül intenzív havazás nem tartott sokáig, ám arra pont elég volt, hogy hirtelen ellepje az utakat, egy kamion ezért járt pórul az M7-esen.

Szerda reggel egy kamion csúszott meg a hirtelen havazásban, az M7-est teljes szélességében lezárták Letenye felé

Erős havazással kezdte a szerdát az időjárás Magyarország felett. Az intenzív havazás nem tartott sokáig, ám a hómennyiség hirtelen szakadt le több térségben, így az ország nyugati részén is. A reggel folyamán egy autószállító kamion megcsúszott az M7-es autópályán és keresztbe állt, Sormásnál teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya Letenye felé vezető szakaszát.

Az új Dustereket szállító pótkocsis kamion nem borult fel, személyi sérülés nem történt

Hirdetés

Az új Dustereket szállító pótkocsis nyerges vontató az útpálya mindkét forgalmi sávját és a leállósávot is elfoglalta, ám nem borult fel, a balesetben senki nem sérült meg. A pórul járt kamiont délelőtt 10 órára már elvontatták, így az érintett útszakasz ismét járható. A szórványos havazásban mindenki körültekintően vezessen, a csúszós útfelület csak az egyik veszély, havazásban a drasztikusan lecsökkenő látótávolság is nagy problémákat okozhat.

A bajba jutott kamiont délelőtt 10 órára már levontatták, a forgalom zavartalanul halad

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?