Dusterekkel teli kamion fordult keresztbe az M7-esen

A szerda reggeli havazásban csúszott meg a Dustereket szállító kamion

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Erős havazás csapott le az országra szerda reggel. A rendkívül intenzív havazás nem tartott sokáig, ám arra pont elég volt, hogy hirtelen ellepje az utakat, egy kamion ezért járt pórul az M7-esen.


Erős havazással kezdte a szerdát az időjárás Magyarország felett. Az intenzív havazás nem tartott sokáig, ám a hómennyiség hirtelen szakadt le több térségben, így az ország nyugati részén is. A reggel folyamán egy autószállító kamion megcsúszott az M7-es autópályán és keresztbe állt, Sormásnál teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya Letenye felé vezető szakaszát.
Hirdetés

Az új Dustereket szállító pótkocsis nyerges vontató az útpálya mindkét forgalmi sávját és a leállósávot is elfoglalta, ám nem borult fel, a balesetben senki nem sérült meg. A pórul járt kamiont délelőtt 10 órára már elvontatták, így az érintett útszakasz ismét járható. A szórványos havazásban mindenki körültekintően vezessen, a csúszós útfelület csak az egyik veszély, havazásban a drasztikusan lecsökkenő látótávolság is nagy problémákat okozhat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?