E hétvégén az Erzsébet hidat likvidálják a közlekedésből

Újabb filmforgatási felfordulás Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nyár visszatérő eseménye Budapesten az „A Good Day to Die Hard” című film forgatása, de most másik produkció miatt is lesz lezárás a fővárosban.

Filmforgatások miatt forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén – vasárnap a közúti forgalom elől lezárják az Erzsébet hidat - figyelmeztet a Budapesti Közlekedési Központ. Miként azt a közlemény írja, e hétvégén a belváros több helyszínén is filmeket forgatnak, ezért július 7-én, szombaton és július 8-án, vasárnap több helyen is kell majd kisebb-nagyobb forgalomkorlátozásokra számítani.
Csak az egyik ok az „A Good Day to Die Hard” című film. A Bruce Willis nevével fémjelzett produkció okán már július 7-én szombaton is lehet számítani némi forgalomkorlátozásra, áthelyezett buszmegállók és a filmesek által elfoglalt, lezárt buszsávok miatti torlódásokra a Ferenciek terén a Buda felé vezető oldalon, majd július 8-án, vasárnap 4 és 23 óra között lezárják a Kossuth Lajos utcát, a Szabad sajtó utat és az Erzsébet hidat a közúti forgalom elől; ebben az időszakban ide csak a tömegközlekedési járművek hajthatnak be, melyek forgalmát – illetve a gyalogosforgalmat is – a filmforgatás idején több alkalommal öt-tíz percre leállíthatják.
Hirdetés
Más filmforgatás miatt szombaton és vasárnap a Madách téren is kisebb korlátozásokra kell majd számítani, így a vélhetően a Kiskörúton torlódó forgalom okán nem csak az Erzsébet híd, a kiesése miatt alternatívát jelentő Szabadság híd sem lesz feltétlenül dugómentes útvonal. Aki teheti, válassza majd a belvárostól távolabbi hidakat a Dunán való átkelésre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?