Ebből az Audiból csak egy van a világon, te is megnyerheted!

Elkészült az idei AMTS nyereményautója, amelyet a látogatók között fognak kisorsolni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A show történetének egyik legértékesebb és legjobban felszerelt nyereményautóját nyerhetik meg idén az AMTS látogatói egy Audi A5 Cabrio személyében. Mutatjuk a feltuningolt autóról az első fotókat!

Csupán néhány nap alatt építették át a Westendben az érdeklődők szeme láttára a néhány hete általunk is bemutatott hófehér A5 Cabriót, a végeredmény pedig önmagáért beszél. A szakemberek a gyárilag S-line felszereltségi szinttel rendelkező autóba rengeteg extrát építettek, ám az átalakítás legszembetűnőbb eleme az egyedi, jádezöld fólia, de a 20 colos felnik is sokat dobnak az összképen. Ugyancsak a nyereményautó különlegességét fokozza a szolid hátsó szárny is, illetve a kicsit sportosabb fényszórók is.
Hirdetés
Az utasteret sem hagyták érintetlenül. Az AMTS által kiadott közlemény szerint a 2012-es évjáratú Audi egy sokkal korszerűbb infotaiment rendszert kapott, valamint jópár esztétikai módosítást is eszközöltek. Az egész világon egyedülálló Audi a hagyományoknak megfelelően természetesen idén sem marad a szervezők tulajdonában, hanem a rendezvény utolsó napján, március 24-én egy szerencsés látogatóé lesz. Bárki, aki VIP, családi vagy felnőtt jeggyel lép be az esemény ideje alatt a Hungexpo területére, részt vesz a sorsolásban, így már csak ezért is érdemes kilátogatni. Emellett idén a rendezvényközpont teljes területén tematikus kiállítások várják az érdeklődőket, a szervezők ígérete szerint ezernél is több járműkülönlegességet csodálhatnak meg az jegyet váltók. Többek között feltűnnek majd szalonautók, elektromos járművek, old-timerek, de lesz drift- és offroad show is, és természetesen több száz magánépítő is bemutatja majd a büszkeségét a március 22-24. között megrendezett eseményen.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?