Ebből az autóból mindössze két példány érkezik Magyarországra

A DS 7 Crossback Louvre különkiadásból mindössze kettő jut a budapesti kereskedésbe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A párizsi Louvre múzeum legszebb alkotásait tekinthetjük meg közvetlenül a DS 7 Crossback Louvre központi képernyőjén, de élőben is megcsodálhatjuk majd az ajándék éves bérlettel.

A művészet rajongóinak kedveskedik a DS, és egyúttal kifejezi azt is, milyen típusú vásárlókat szeretne célközönségének tartani. Ötletes megoldással hozza el ügyfeleinek a világ néhány leghíresebb műalkotását, ami bizony pont kapóra is jön, elvégre a múzeumok már hosszú ideje zárva vannak, tehát éppen eléggé kiéheztek már a látogatók az inspiráló festmények és a részletgazdag szobrok látványára. A párizsi korlátozásokat a DS sem tudja feloldani, személyesen tehát továbbra sem lehet a Louvre múzeum műalkotásaiban gyönyörködni, de van erre lehetőség virtuálisan, a DS 7 Crossback Louvre különkiadás központi érintőképernyőjén.
Hirdetés
A DS Automobiles 2015-ös megalakulása óta áll partneri kapcsolatban a Louvre múzeummal, aminek eddigi talán leglátványosabb megtestesülése a limitált szériás DS 7. Csupán kettő darab jutott a budapesti DS kereskedésbe, tehát érdemes igyekezni az érdeklődőknek. A különleges SUV nagyfelbontású, 12 colos központi képernyőjén jelenik meg az "Egy nap a Louvre-ban" alkalmazás, mely a múzeum és az autógyártó által közösen kiválasztott 182 műalkotást mutatja be virtuálisan - nem csak vizuálisan, hanem audionarrációval (magyar nyelven nem elérhető, de van francia, angol, német, spanyol és olasz). Többek között a Szamothrakéi Niké Szárnyas győzelem, a Leonardo da Vinci által festett Monna Lisa portré, Veronese: A kánai mennyegző, Jacques-Louis David: I. Napóleon koronázása, Théodore Géricault: A Medúza tutaja, Eugène Delacroix: A Szabadság vezeti a népet vagy az egyiptomi Ülő írnok szobra szerepel a felkínált alkotások között. Mindezek mellett egy "A Louvre barátai" kártya is jár az autóhoz, ami egy éves bérletet jelent a párizsi Louvre-ba, illetve további kedvezményeket biztosít számos más, nem csak francia múzeumban is. Persze nem hagyták ki azt a ziccert sem a DS tervezői, hogy egyedi részletekkel pakolják tele a különkiadást. A Louvre ikonikus üvegpiramisát idéző motívumok díszítik például a visszapillantó tükröt vagy a középső könyöklő nappabőr borítását. Louvre logó kerül még a klíma szellőzőnyílásainak közepére is. Kívül 20 colos keréktárcsák, fényes fekete díszítőelemek és persze további Louvre emblémák hirdetik a tulajdonos szofisztikáltságát. Ezeken felül az alapmodellek extráinak nagy része alapfelszereltség a Louvre-ban, jár például a vezetéssegítő rendszerek széles skálája, az útfigyelő felfüggesztés, valamint a masszírozó és fűthető első ülések. Csak hibrid motorokkal érhető el a limitált széria, a 225 lóerős, fronthajtású kivitel bruttó 19.090.000 Ft-tól indul, az összkerekes, 300 lovas verzió 20.490.000 Ft-tól érhető el, de kedvezményes áron is hozzá lehet jutni a DS kereskedésben fekete és platinaszürke fényezésben.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.05.05. at 21:08
    Permalink

    Erre a kettőre sincs szükség…

    Nyugodtan vihetik vissza a francúzok.

    Ennyiért, de még kevesebbért is már autót lehet venni. Land Cruiser, Highlander… vagy valami Lexus…nem egy francia tragacsot.

Vélemény, hozzászólás?