Eddigi legszebb, leghosszabb magazinunk már az újságosoknál

Megjelent az Autónavigátor.hu magazin nyári száma

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az elmúlt 3 hónapban sem tétlenkedtünk, ezt nem csak az online cikkeink mutatják, hanem a már kapható, kézbe is vehető nyári Autónavigátor.hu magazin is.

Március 17-én jelent meg az Autónavigátor.hu magazin legutóbbi, 56 oldalas tavaszi lapszáma, amellyel így éppen a koronavírus miatti karantén/home office/digitális oktatás időszakban jöttünk ki. Nem kell azonban aggódnia senkinek sem, aki esetleg lemaradt az előző számról, az oldalszám bővülése nem állt meg, a nyárra egy még szebb, még tartalmasabb, 60 oldalas lapszámmal készültünk az elmúlt 3 hónap során. A termék, az Autónavigátor.hu Magazin nyári lapszáma már az újságárusoknál és webshopunkban is elérhető.
Hirdetés
Annak érdekében, hogy a lapszám még több olvasóhoz, autórajongóhoz eljuthasson, több újítást is tettünk. A legfontosabb talán, hogy ezúttal 790 forintos akciós áron megkapható a magazin, ami ezúttal nem kapott csomagolást, így az újságárusoknál átlapozható, aki viszont webshopunkból rendeli, szokás szerint kap hozzá kétoldalas posztert, amely két, a magazinban látható autót mutat. Nevezzük meg, a Ford Mustang GT-t és a BMW 330Ci-t. A lapszámba csupa érdekesség került, a május végi lapzártába még éppen belefért, hogy írjunk az új villanyautó-vásárlási támogatásról, olvasható az új Skoda Octavia tesztje, autózunk egy jót virtuálisan a Porsche Boxster S-sel és megemlékezünk a Mercedes-Benz 190 E Evolution II-ről is; 16 újautó-tesztünk között pedig bizonyára mindenki talál érdekeset. Korjellemző, hogy menetpróbáink kivétel nélkül olyan modelleket hoznak, amelyek elektromosak, vagy elektromosként is léteznek, az Opel Corsa-e-t az utolsó pillanatban még külföldön, a Mini Cooper SE-t és a friss Peugeot 2008-ast már itthon vezettük. A magazinban látható legújabb nyárigumi-tesztünk eredménye és az autópiac alakulásának rövid összefoglalása is.
Hirdetés

Keressétek az újságárusoknál és webshopunkban (az ajándék poszter mellett szokás szerint ingyenes kiszállítással)!

Olvassátok a szabad levegőn, akár a strandon, vagy bárhol, ahol egy kicsit nyugiban, kütyük nélkül töltenétek időt!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?