Egészen meglepő, de ez a lebegő Rolls-Royce igazi

Úgy tűnik, mintha lebegne ez a Rolls-Royce, egy híresség jár vele

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A jövőbeli Rolls-Royce még bőven odébb van, de egy Wraith-tulajdonos nem bírta kivárni, hogy lebegőnek tűnő modellel járhasson, megépíttette.

Már biztos, hogy a Rolls-Royce jövője az elektromos modellek felé irányul és a 103EX tanulmányautóban már kormányt sem láthattunk. Ez viszont még nagyon odébb van, de létezik egy Rolls-Royce-tulaj, aki nem bírt kivárni és megépíttetett egy, a 103EX-hez nagyon hasonló autót. A tulajdonos nem más, mint Justin Bieber, aki a rapperek és popsztárok többségéhez hasonlóan komoly autórajongó, már ami a feltűnő és fényűző autókat illeti. Bieber már többször mutatkozott tetőtől talpig átépített autókkal, amik feltűnőbbnél feltűnőbbek voltak, ám ez a Wraith, ami nemrég készült el, minden eddiginél extrémebb. Látszólag lebeg az úttest felett, amit ügyesen a karosszéria kiszélesítésével és a kerekek leburkolásával oldottak meg, így az autó alatti árnyék miatt szinte nem is látszanak a kerekei. Bieber autóját a West Coast Customs építette, ahogy a korábbiakat és más sztárok autóit is. A teljes karosszériát átépítették, csak nagy vonalakban hasonlít az eredeti Rolls-Royce Wraith-re. Mindenképpen feltűnő és érdekes darab.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?