Égetett dizájnt kapott a hős új autója

Saját autóját feláldozva mentette az embereket, az új mostantól mindenkit emlékeztetni fog rá

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy kaliforniai ápoló azzal került a világ szeme elé, hogy saját autóját és legfőképp életét nem féltve mentette a tűzvész sújtotta városrész lakóit, az új autója mindenkit emlékeztetni fog rá.

Hősként emlegeti mindenki a kaliforniai Alynn Pierce-t, mióta az állam legsúlyosabb tűzvésze beleíródott a történelembe. A Paradise városi ápoló saját autóját és főleg életét nem féltve szedte össze az embereket és vitte a biztonságos zónába, miközben ő is közvetlen életveszélyben volt, autója pedig teljesen tönkrement. A Tundra viszont az utolsó méterekig tűrte a lángokat, az ápoló rengeteg embert kimentett vele, akik a feketére égett autót el is nevezték Pandrának. A történet szintén csodálatos része, hogy a Toyota egy héten belül felkereste Alynn-t és ajándékoztak neki egy teljesen új Tundrát, amit most egy fényezőműhely kicsit át is alakított.
Hirdetés
Az új Tundra egyedi dekort kapott a Team + Bullet Linertől, ami mindig emlékeztetni fogja a kaliforniaiakat arra a bizonyos napra és pontosan tudni fogják, ki ül a kormánya mögött. A tűzben megégett autót imitálták az új fényezéssel, ami nem is igazából fényezés, sokkal inkább a platók borításaként használt rücskös műanyag felülettel vonták be. Erre kerültek a fekete rétegek és némi részletezésként még airbrush pisztollyal is kiemelték az éleket. Az ajándék Tundra egyébként egy TRD Pro tuningos változat, mely tovább emelt futóművet, hatalmas terepabroncsokat és speciális felszereléseket is kapott. A legutóbbi kaliforniai tűzvész az állam legsúlyosabb tűzvészeként íródott a történelembe, összesen 153 000 hektáron égett és 19 000 épületet semmisített meg és a legtöbb halálos áldozatot is szedte, 85-en vesztették életüket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?