Égő Ladával esett a jeges tóba… De direkt!

Most már tényleg semmi kétség: az oroszok őrültek!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még a legnevesebb hollywoodi kaszkadőrök is megirigyelnék azt az orosz srácot, aki egy Ladával a befagyott tóba ugratott.


Rengeteg különös, elképesztő, sőt horrorisztikus eset kering a videómegosztókon, amelyeken az orosz közutakon uralkodó állapotokat láthatjuk. A most következő videóban viszont szó sincs közutakról. Amolyan amerikai módi kaszkadőrmutatványra készülő orosz srácokkal kezdődik a rövid kis történet, ami akár katasztrófával is végződhetett volna.
Hirdetés

Egy kibelezett Zsigulival egy befagyott tóba ugratni talán még nem is egetrengető. Nagy ügy, mondhatnánk, hiszen ilyen kaszkadőrmutatványokból milliónyi darab fellelhető. Igen ám, de az igazi kaszkadőrök az ilyen mutatványoknál sokszor kiugranak az autóból a zuhanás előtt, vagy ha mégsem, akkor nagyon komoly védőfelszerelésben teszik, miközben profi mentőcsapat várja a projekt végkimenetelét. Nos, itt a főhös csupán susogós nacit és pufidzsekit vett fel a mutatványhoz, ami ezerféle módon vehetett volna halálos fordulatot. A profi mentőcsapat pedig a haverokat jelentette, akik egy gumicsónakkal is készültek, de arra semmi szükség nem volt. Szerencsére és éber őrangyalra viszont annál több. Ja, és azt még nem is mondtam, hogy a látvány kedvéért, még fel is gyújtották a Ladát!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?