Egy autó, aminek jól áll a távolság

Jeep Cherokee 9 fokozatú automata váltóval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár hivatalosan csak a márciusi Genfi Autószalonon debütál, már most majdnem mindent tudni az új Jeep Cherokee szabadidő-autó európai verziójáról. Szériában 9 fokozatú automata váltóval jön.


Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 13:41
    Permalink

    Aki rosszat akar mondani nagy összességében erről a típusról, nem volt ilyenje. Alfa házasság nem új keletű és még mindig tart, nem véletlen. Csak pozitív dolgokat tudok mondani a Cherokeeről is, mint megbízhatóság, mint kényelem szempontjából. Egy dologban azért remélem kiküszöbőlték az elődök hibáját, nevezetessen a hirtelen kormány mozdulatnál fellépő instabil viselkedés. Amúgy gyönyörű a belvilág és a hátulja, eleje számomra kis megszokást igényel. Beltéren látszik, hogy minden kézre áll, kormány nem a nagy “busz” kormány és multifunkciós, középső konzol egyszerű és jól kezelhető. Középső könyöklő teljes értékű és arról akár kényelmesen átér a kéz a váltó karhoz (hosszú utakon ez megfizethetetlen). Hajrá.

Vélemény, hozzászólás?