Egy Genesis volánja mögött borult fel a golflegenda

Tiger Woods a Genesis szélvédőjén keresztül tudta csak elhagyni a szponzorautót

Felborult autójával a golflegenda, Tiger Woods. A sportolót a tűzoltók szabadították ki az autóból, ami a bal oldalán állt meg.

Ahogy a híradós felvételekből is látható, komoly balesetet szenvedett az amerikai profi golfozó, Tiger Woods. A sportoló autója eddig tisztázatlan körülmények között tért le az útról és az út menti domboldalba csapódott, majd felborult. A Los Angeles-i Rancho Palos Verdeshez közel történt a baleset, a sportoló épp a PGA Tour golfrendezvényre tartott, melynek ő volt a házigazdája. A rendezvényt idén a Genesis, a Hyundai amerikai luxusmárkája támogatja, az ő szponzorautójukat használta a balesetkor is. Az autó egy Genesis GV80, a márka első SUV-ja, melyet tavaly mutattak be. Tiger Woods egyedül utazott, a balesetnek nem volt más résztvevője. Őt a kiérkező tűzoltók mentették ki az autóból, melyből nem tudott kiszállni, a szélvédőt kivágva tudták kisegíteni a roncsból. A sportoló lábán nyílt töréssel hagyta el az autót, azonnal kórházba szállították és megműtötték. Azt egyelőre nem tudni, hogy használta az autó vezetéstámogató rendszereit, vagy esetleg valami miatt ránthatta el a kormányt, de szerencse a balesetben, hogy vélhetően sérüléseiből maradéktalanul fel fog épülni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?