Egy gyorshajtás nem volt elég, visszament repetázni

Oda- és visszafelé is elcsípte ugyanaz a trafi ezt a Ford Mondeót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szinte biztosan nem vette észre a kamerát a Ford Mondeo sofőrje, ugyanazon az útvonalon visszafelé is elszáguldott előtte. Íme a fotók és a büntetés összege!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a gyorshajtókat próbálták kiszűrni Nógrádkövesd belterületén 2023. március 10-én. A járőrök sebességmérő műszere előtt 10 óra 41 perckor száguldott el egy ezüst színű Ford Mondeo, amely a megengedett 50 km/h helyett 73 km/h sebességgel haladt.
Hirdetés
Az igazi meglepetés azonban a következő órában érte a rendőröket: az egyenruhások 70 perccel később ugyanerre a járműre figyeltek fel, ugyanezen az útszakaszon, csak épp a másik irányba. A Mondeo sofőrje ekkor a megengedett legnagyobb sebességet még komolyabban túllépve, 78 km/órával távolodott. A rendőrök a jármű üzembentartójával szemben összesen 60 ezer forint közigazgatási bírságot és 8 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?