Egy hét múlva érkezik, most lámpáit mutatja az új Audi A5

Kupéként is jön az új Audi A4, ez az A5, ami jövő héten debütál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pontosan egy hét múlva fogja leleplezni az új A5 Coupét az Audi. Rekorder légellenállást, különleges fényszórókat és


2007-ben, az Audi A4 B8 műszakiságán mutatkozott be az A5 Coupé, majd jött belőle 2009-ben a Cabriolet és az ötajtós, lejtős hátú Sportback is. Tavaly viszont bemutatkozott az új, B9-es, MLB+ platformos A4, illetve az eltelt évek számából is látszik, itt az új generáció érkezésének ideje. Az Audi be is jelentette, hogy pontosan egy hét múlva, június 2-án fogja bemutatni a cég ingolstatdti központjában a második generációs A5-öst.
Hirdetés
Ízelítőnek csupán az új A5 fényszóróját mutatta meg egy gif animációban. A projektoros világítótest minden bizonnyal LED, de akár LED mátrix technológiás. De ezen kívül is bőséggel tartogat újításokat az A5, például a korábbinál kerekdedebb és még kedvezőbb légellenállású formát és felárért adaptív, futóműültetéssel együtt kínált lengéscsillapító-rendszert.
A további részletekre még egy hetet várnunk kell, de az A4 ismeretében azért elég sok újítást ki lehet találni: egyebek mellett digitális műszerblokk, írásfelismerős MMI kontroller, meg persze futófényes index egyaránt várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?