Egy koala héderezett az autójában, mikor visszatért a tulaj

Egészen más gondok adódhatnak Ausztráliában egy nyitva hagyott autóval, mint nálunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A ne hagyd nyitva az autódat igazából nem szabály, csak egy puszta jó tanács. Nagy az esély rá, hogy meglepetés vár, amikor visszatérsz, erre azonban mi biztosan nem számítanánk.


Általános jó tanács, hogy ne hagyjuk legalább tárva nyitva autónk ajtajait, ha csak kis időre hagyjuk magára, akkor sem. Persze, mi baj történne, mondjuk az ember saját földjén? Ellopni talán nem fogják, de alapos meglepetésben lehet részünk, amikor visszatérünk az autóhoz. Mondjuk itt, Magyarországon nem kell számítanunk olyasmire, amit ez az ausztrál borász élt át, mikor kiment szőlőföldjére ellenőrizni a termést.
Hirdetés

Hősünk nyitva hagyta Subaruja egyik ajtaját, amin egy bizonyos idegen be is mászott. Egy koala, amire egyébként azért sem feltétlenül számított, mert az élőhelyük, az eukaliptusz fákkal dús terület az ő földjétől elég messze van. Szóval ez a kis fickó messzire kóborolt és bár lazának tűnik, ő az autóban ragadást vélhetően egészen másként élte meg, mint az autó tulajdonosa. Az ijedt koala annyira ledermedt, hogy a nyitott ajtó helyett inkább előrefelé mászott, amerre a legtöbb fényt látta, de ott volt a szélvédő, az éles karmaival pedig alaposan tönkrevágta a műszerfalat. Ebben az esetben kicsit okosabb húzás lett volna azonnal kiemelni szegényt az autóból, hogy minél hamarabb véget érjen az őt érő stressz. Az biztos, hogy koalát ilyen gyorsan szaladni ritkán látunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?