Egy Mustang lesz a tavasz legmenőbb legója

Folyamatosan ontja a LEGO a jobbnál jobb járműveket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford és a LEGO közösen alkotta meg a klasszikus Mustang építőkockás változatát.


A Technic mellett létezik egy bizonyos Creator Expert termékcsoport is, amelynek legújabb tagja az 1967-es Ford Mustang Fastback modellt mintázza. Az 1470 darabból összerakható póniautó működő kormánykerékkel, fehér versenysávokkal díszített sötétkék karosszériával, légbeömlővel megvadított motorháztetővel, nyomtatott Mustang emblémával, GT-emblémákkal, ötküllős keréktárcsákkal és gumiabroncsokkal kecsegtet.
Hirdetés

A LEGO Mustang több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 14 cm széles, ráadásul a fentebb felsorolt tulajdonságai mellett az opcionális kiegészítőkkel mindenki a saját ízléséhez formálhatja. A kiegészítők közt olyan elemek találhatók, mint a hátsó légterelő, a látványos kipufogóvégek, vagy épp a kompresszor, így a póniautóból igazi izomautó varázsolható.

Emellett a Creator Mustang ajtajai is nyithatók, valamint a tetőlemez is felhajtható, hogy jobban látható legyen a részletesen kidolgozott utastér a klasszikus ülésekkel, rádióval és váltókarral. A Mustang és más autórajongók is március elsejétől rohamozhatják meg érte a LEGO üzleteket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?