Egy tukán trollkodott a brazil Fővinformnál

Cuki videó: egzotikus madár viccelte meg a São Paulo autópályáját figyelőket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A videón egy narancs csőrű madár barátkozik a forgalmat figyelő kamerával. A videó tavalyi, de most kezd terjedni a neten.


São Paulo 20 millió lakójával a Föld egyik legnépesebb városa. Egy ekkora metropolis forgalmának megszervezése és üzemeltetése nem kis feladat. Az autópályák sávjait figyelő személyzet munkája fontos gazdasági tényező, hiszen a napi ingázókon túl a fuvarozás szempontjából sem mindegy, hogy egy forgalmas útszakasz éppen járható-e, vagy sem.
Hirdetés
Képzeljük el a brazil Fővinfrom egyszeri munkatársát, a negyvenes éveinek közepén járó Josét, amint a műszak felénél, üvegesre guvadt szemekkel figyeli a monitorokat. Ráadásul épp karácsony napja van, ünnep, menne már haza a családjához. Épp erre gondol miközben egy rajcsúrozó tukán mászik bele a kameraképbe. A madár valószínűleg épp eleséget keresett, méretes, színes csőrét nyitogatva próbálkozik, de se mag, se gyümölcs.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?