Egy unatkozó fotós gyűjteményéből

Arc nélkül a Hungaroringről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mi történik, ha egy fotós unatkozik a verseny szünetében? Hát fényképez. Bármit bárhol. Ezt tette a Red Bull fotósa is a Hungaroringen, de ezúttal nem a szalagkorlát mögül.

Gyakorló fotósként tudom, hogy az autóversenyek szünet az egyik leggyilkosabb dolog, amikor az ember csak áll vagy ül, és vár, hogy történjen valami.
Ilyenkor szoktuk kínunkban egymást fotózni. Az év végére így aztán több száz kép gyűlik össze a kollégákról a lehető leghülyébb pózokban.
A rali versenyeken olykor felcsapok természetfotósnak. Ami meglepő, hogy a szerkesztők időnként kifejezetten szeretik a virágokról, falevelekről és minden, amúgy érdektelennek tűnő részletről készült képet. Hangulati elemnek használják őket a jobbról, balról és szemből jövő autók monotonságának megtörésére.

A Formula–1-es médiaoldalak közül messze a Red Bull kínálja a legtöbb fényképen, olykor több mint négyszáz fotó közül lehet csemegézni náluk versenyenként. Ebből kb. ötvenen lehet autó, a többi háttérkép.
A Magyar Nagydíjról egy érdekes sorozat is felkerült, aminek nagy része a nézőtéren készült elkapva egy-egy érdekes részletet.

Ilyennek látták ők a Hungaroring közönségét.
Érdemes megnézni a fotógalériát is! (Bármelyik képre kattintva)
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?