Egyedi szériával ünneplik a Shelby GT350 jubileumát

55 éves lesz a Shelby GT350, újkori változata ünnepi ruhát ölt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

1965-ben mutatták be a Shelby GT350-et, szóval 2020-ban már az 55. életévét tölti be. Ennek örömére egyedi Shelby Mustang széria érkezik.

Augusztusban hozzápiszkáltak a Shelby szakemberei a GT350 és a GT350R modellekhez, hogy tovább javítsanak a Mustang viselkedésén. Többek közt áthangolták az első futómű geometriáját, újrakalibrálták a szervokormányt és új kormányrudat is beépítettek. Az 55. születésnap alkalmából pedig kiegészítő csomaggal is meg lehet vásárolni a megújult GT350-est.
Hirdetés
A limitált szériás Heritage Edition ugyanazt a „Wimbledon fehér” fényezést kapja, mint Carroll Shelby 1965-ös Mustang Fastbackje, természetesen a kék versenycsíkokkal. A különleges modellt egyedi emblémákkal is felszerelik, amelyek az autó orrán, hátsóján és még a műszerfalon is felbukkannak. A fekete sportüléseket pedig vörös cérnával varrták, fokozva a sportos hangulatot, hiszen Shelby versenyautónak is szánta anno a GT350-et. A jubileumi csomaggal vadított Shelby már megrendelhető, de csak jövő tavasszal érkeznek meg az első példányok az ügyfelekhez.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?