Egyedül az Amazon előzi a Fordot a márkák listáján

Népszerű a Ford, nem csak az autómárkák között

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autógyártók közül egyedül a Ford került a legnépszerűbb márkák listájára.

A YouGov márkalistája szerint a 2013-as év legnépszerűbb márkája az Amazon volt, amelyet másodikként – és egyben egyetlen autógyártóként a 25-ös listán – rögtön a Ford követ. Egy évvel korábban még a Ford volt az első, az Amazon a második, míg azonban az autógyártó kevéskét veszített pozíciójából, az internetes áruház erősíteni tudott.
Az ingyenes házhoz szállítása miatt látványosan menetelő Amazon, és az értékesítéseit, valamint piaci részesedését valamennyi kontinensen növelni tudó, egyébiránt (a személyautóknál és kishaszonjárműveknél elért összesített eredmény szerint) Magyarországon is piacvezető autómárkának számító Ford mögött a Subway, a History Channel és a Lowe's sorakozik a listán. A YouGov úgy mérlegeli a márkák megítélését, hogy megkérdi a fogyasztókat, hallottak-e valamilyen negatív vagy pozitív dolgot az adott vállalatról, majd a pozitív visszajelzésekből kivonva a negatív vélemények számát 100 és mínusz 100 között pontozza a márkákat.
Hirdetés
A Ford kevéskét veszített pontszámából, az Amazon növelni tudta ügyfelei elégedettségét, így a márkarangsor élére került A Ford kevéskét veszített pontszámából, az Amazon növelni tudta ügyfelei elégedettségét, így a márkarangsor élére került
A Ford megítélésben nagy szerepet játszik a modellpaletta, valamint a vállalat által az elmúlt két évben bemutatott forradalmi technológiák, aktív biztonsági és vezetéstámogató rendszerek egész sora. A Fordnak ítélt kiemelkedő nemzetközi szakmai elismerések között említhető az aktív biztonsági rendszerek révén szerzett 7 Euro NCAP Advanced díjon felül a 2012-es és 2013-as ’Év Motorja’ díj az 1.0 EcoBoost motor, a 2013-as ’Év Haszongépjárműve’ díj a Transit Custom, a 2014-es ’Év Haszongépjárműve’ díj a Transit Connect, a 2013-as ’Év Pickupja’ díj a Ranger, valamint az AUTOBEST 2013 díj a B-Max révén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?