Egyelőre a britek örülhetnek a Mazda MX-5 egyedi szériájának

Az Egyesült Királyság piacára szánták az MX-5 R-Sport változatot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Exkluzív külső, illetve belső kiegészítőkkel ruházták fel a Mazda MX-5 egyedi szériáját.

Hirdetés
Csupán 150 darabot gyártanak az R-Sport névre hallgató ki roadsterből, amelyet elsőként a fényezése leplez le. Az új szürke árnyalatot kizárólag ez a modell kapja meg, ahogy a fegyverszürke, 16 colos könnyűfém keréktárcsák is csak őt illetik meg. Emellett a fekete, zongoralakkos külső visszapillantó tükörházak, valamint a szürke vászontető is a limitált széria sajátja. A keménytetős változatok pedig csak álmodozhatnak az R-Sport kiegészítőkről.
Hirdetés
Az utasteret a burgundivörös Nappabőr teszi különlegessé, amelyet ezüst színű cérnával varrtak. Más változásokat nem érdemes itt keresni, ahogy a motortérben sem. Az R-Sport modelleket az 1,5 literes Skyactiv benzinmotor hajtja 130 lóerővel. Persze olyan kényelmi felszereléseket nem hagytak ki az autóból, mint például az ülésfűtés vagy a gyári navi, és az AndroidAuto, valamint az AppleCarplay kompatibilitás is megvan benne. Mindezért minimum 27 700 fontot kérnek, ami körülbelül 11,2 millió forintnak felel meg, a kiegészítők nélkül felénk az erősebbik, 2,0 literes motorral szerelt MX-5-öst is simán megkapható olcsóbban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?