Egyik üzemanyag olcsóbb, másik drágább lesz szerdától

Egyaránt 2 forinttal változik a benzin és a gázolaj ára, míg egyik csökken, másik emelkedik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Árváltozás várható a hazai töltőállomásokon, a gázolaj ismét drágább lesz a 95-ös benzinnél.

Majdhogynem kiegyenlítődik a hazai üzemanyagok átlagára szerdán, október 21-én. A Holtankoljak.hu információi szerint a benzin és a gázolaj ára egyaránt 2 forinttal változik, előbbi literenkénti átlagára ennyivel csökken, utóbbié pedig pont ennyivel emelkedik. A 95-ös benzin átlagára tehát szerdától 366 forint, a gázolaj átlagára pedig 367 forint lesz. Érdemes észben tartani, hogy a benzinkutakon nem épp ezekkel az árakkal fogunk találkozni, ugyanis az üzemanyagok literenkénti ára benzinkutanként változhat, nagyobb forgalmú utak mellett jellemzően magasabb árral találkozhatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.10.19. at 12:09
    Permalink

    Az összes elérhető tartalom közül az üzemanyagok árával foglalkozó oldalak a legdühítőbbek.
    Minden autókkal kapcsolatos cikk után ott vannak a cikkajánlók, itt egymás mellett három is az üzemanyagok árának változásáról, egymásnak teljesen ellentmondó címekkel. Hónapokkal ezelőtti cikkek ajánlásai között jelenik meg a friss cikk ajánlata, az ember nem tudja, melyik az aktuális, dátum egyiknél sem szerepel. Vagy mindegyiket végigpróbálja az olvasó, vagy feladja az egészet, mert egy oldalon szerepelnek egymásnak ellentmondó című cikkek, ami teljesen komolytalanná teszi az egészet ! Nem hiszem el, hogy nincs mód az aktualitását vesztett cikkek eltüntetésének !!!

Vélemény, hozzászólás?