Egymilliónál jár az idősek kedvenc fiatalos autója

Kerek évfordulót ünnepel a Nissan Juke

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyolcadik éve van gyártásban a Nissan sikermodellje, a Juke 2010-es bevezetése óta a piac egyik kedvenc SUV-ja, a gyártósor pedig most ünnepel.


2010-es megjelenésekor ujjal mutogattunk rá, a Juke elég különc volt ám a bevállalós kis crossover meghozta a várt sikert a Nissannak. Bár messze nem az lett a célközönség, akire számítottak, hisz a fiatal vásárlók helyett leginkább az idősebb korosztály zúgott bele annyira a szerethető formába, hogy meg is vásárolja újonnan.
Hirdetés

A Juke nyolc éve van gyártásban az angliai Sunderland Nissan üzemében, ez idő alatt pedig éppen egymillió Juke készült el, most gördült le az ünnepi példány. Egy Tekna felszereltségű Vivid kék metálfényezésű darab, melyet az ünnepi adatot büszkén hirdető rendszámtáblával díszítettek. A Juke leváltásáról egyelőre nincs hír, így még egy darabig biztosan gyártásban marad, és bár már átesett egy frissítésen, hamarosan esedékes még egy, ha közben nem érkezik meglepetésként egy utód.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.07.22. at 16:11
    Permalink

    Egyre több tesztvideó kerül fel a Youtube-ra a Nissan Kicks-ről, valószínűleg az lesz az utód, némileg kevesebb karakterrel a design-ban, de azok is örülhetnek majd, akik “levelibéka”, “undormány” és egyéb jelzőkkel illették a Juke-ot 🙂

Vélemény, hozzászólás?